er et konsulentselskap som gjennom samarbeidsavtaler med ledende leverandører innen Wealth Management, finansiell analyse og ledelsesutvikling tilbyr disse tjenester
i Oslo og Møre & Romsdal.
 
Innen Wealth Management er Formuesforvaltning Norges ledende frittstående formuesforvalter og er bl.a. for 2013 av det internasjonale finanstidsskriftet Euromoney Magazine kåret som Best Wealth Manager i Norge. Formuesforvaltning har ca 40 mrd NOK til forvaltning og 220 ansatte.
 
FinCorp AS er ledende rådgivere innen operasjonell- og strategisk finans har bistått over 800 bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Selskapet bidrar til at klientene blant annet får optimale finansielle tjenester som er priset markedsriktig. Dette medfører en profesjonell og rasjonell behandling av økonomisk viktige problemstillinger.
 
Euro Business School AS er Norges ledende innen salgs- og serviceutvikling
Euro Business School hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser. Selskapet har siden etableringen i 1988 etablert avtaler med en rekke av landets største selskaper. EBS ble etablert med en klar misjon; å hjelpe virksomheter til å realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser.